Videotraining

Professionele video’s maken in een handomdraai 

Over videotraining

Wil je met jouw organisatie meer met video? Dan is deze training echt iets voor jou. Afhankelijk van de grootte van de groep nemen we de deelnemers aan de hand in het produceren van video-content.

In een inspirerende, hands-on training geven we je alle kennis mee zodat je direct aan de slag kunt met het maken van inspirerende content.

Na deze training:

  • Kunnen de deelnemers volwaardige video’s produceren;
  • Weten de deelnemers hoe je een goede video opneemt;
  • Hebben de deelnemers ervaring met het monteren van een video;
  • Zijn de deelnemers bekend met de verschillende distributiemethoden
Video afspelen

Over videotraining

Zelf authentieke video’s maken versterkt de band met je doelgroep 

Tijdens de videotraining leer je alles over het maken van een video, van A tot Z. We starten met de voorbereiding, wat heb je nodig om een goede video te kunnen maken. Daarna gaan we aan de slag met een praktisch deel. Hoe film je? Wat zijn de do’s en dont’s. Het doel van de training is dat jij na deze dag voldoende handvatten hebt om zelf aan de slag te gaan. 

Na deze training weet jij hoe je een video maakt. Je weet welke voorbereiding noodzakelijk is. Je maakt bruikbare shots, je weet waar je op moet letten in een interview en hoe je de beelden verwerkt in een montage. 

In het begin van de training besteden we aandacht aan verschillende vormen van video. Vervolgens leggen we uit welke basisingrediënten nodig zijn voor een goede film. Beelduitsnede, geluid, licht en camerabewegingen worden uitgelicht. Na het informatieve deel is het tijd om alle kennis in de praktijk toe te passen en te ervaren waarom een helder concept en een goede voorbereiding zo belangrijk zijn. Na de opnames is er tijd voor het verwerken van de opgenomen beelden in de montage.