Training

Wij helpen je met het vertellen van een krachtig verhaal

Trainingen voor professionals

Bij Contentvorm trainen we zowel mensen die voor als achter de camera staan. Als communicatieprofessionals spreken we dezelfde taal als de media. Door onze journalistieke ervaring voegen we hier ook nog relevante expertise uit het werkveld van de media toe.

Weten hoe je een krachtig verhaal vertelt en dit ook met de juiste toon, bewoording, etc, aan de man brengt? Wil je jouw medewerkers extra tools geven, zodat zij op de juiste manier de boodschap overbrengen op televisie, aan journalisten of via andere kanalen? 

Onder ‘full-service communicatiebureau’ verstaan wij ook het delen van onze kennis en expertise om jouw organisatie naar het volgende level te brengen! Bekijk onze verschillende trainingen of neem direct contact met ons op als je niet kan wachten om goede tips en tricks te krijgen.

Video afspelen

Ontdek hoe we jou kunnen helpen!

Mediatraining

Training bij contentvorm
1500/per dag
mediastrategie
Direct toepasbare Q&A
Live oefenen

Videotraining

Training bij contentvorm
800/per deelnemer
Productie video
Filmen do's & dont's
Inzicht in montage en distributie

Trainingen bij Contentvorm

Video afspelen
Video afspelen

Training bij contentvorm

Een goede boodschap versterkt de bedrijfsdoelstellingen 

De inhoud en de vorm staan centraal tijdens onze training. Waarom is de kijker, luisteraar, lezer  of  journalist geïnteresseerd in jouw verhaal en welke boodschap wil jij overbrengen. Tijdens de training leren we je hoe je dit het beste kunt doen. En nét zo belangrijk is dat we je laten zien wat je vooral niet moet doen. 

Na onze training weet je wat je gaat vertellen en hoe je dat gaat doen. Wij werken niet alleen samen aan een strategie, ook de uitvoering van de strategie werken we direct uit zodat je meteen aan de slag kunt. 

Aan de hand van een concreet plan zorgen we ervoor dat je na onze training alle opgedane kennis direct kunt toepassen. Wil je jouw kennis na een paar maanden opfrissen? Natuurlijk mag je ons bellen voor advies, we zorgen ook voor een goede hand-out die je er altijd nog even bij kunt pakken .

Na de mediatraining weet ik beter wat media nodig hebben, hoe ze te werk gaan, welke vragen ze stellen en hoe ik hier het beste op kan antwoorden. Ik heb me nooit ‘onveilig’ gevoeld tijdens de gehouden interviews omdat Manouk daarbij aanwezig was als back-up. Dit geeft een zeer goed gevoel.

Door middel van de videotraining van Contentvorm leer je op korte termijn de basis om goede en mooie beelden te maken. Alles wordt op een informele en begrijpelijke manier uitgelegd en gelijk in de praktijk toegepast. Super!