Strategie

Verstevig je merk met een helder plan

Strategie

Wil je echt impact maken, dan is jouw content onderdeel van een communicatiestrategie. Vind je het lastig om deze op te stellen?
Heb je niet de capaciteit beschikbaar? Geen probleem!
Bij Contentvorm zijn we gewend om net even iets verder te kijken en
zorgen we ervoor dat de communicatiemiddelen aansluiten op de
strategische doelstellingen.

Video afspelen

Werken met een plan

Naast een flinke dosis professionaliteit, inzicht en intuïtie werken we met een heldere strategie. Dit zorgt voor een sterk fundament in alle communicatie-uitingen. 

  • Het bereiken van meer exposure.
  • Het verbeteren van engagement.
  • Het versterken van tought leadership.
  • Het opwekken van leads.

Voordat we aan de slag gaan is het super belangrijk dat we weten voor wie we werken. De content moet goed aansluiten op de doelgroep. Zowel inhoudelijk als in platformkeuze. Je wilt immers dat jouw content wordt gezien en dat jij jouw doelgroep beweegt. 

Nu we weten wat het doel is en wie ons publiek wordt kunnen we bepalen welke informatie nodig is om het doel te bereiken. Wat wordt het verhaal? Wat is de kernboodschap?

Welke middelen gaan we inzetten om het doel te bereiken?

We leveren een hands-on uitvoerbaar plan en kunnen desgewenst op ieder vlak ondersteuning bieden. Denk daarbij aan de creatie van de content en de distributie van de content.

Na het bepalen van de boodschap en het juiste communicatiemiddel willen we natuurlijk wel dat de gecreëerde content wordt gezien!