Vloggen in de haven

Verhoog de betrokkenheid bij je doelgroep.

Video afspelen

Professioneel vloggen

Contentvorm ondersteunt Port of Moerdijk in de communicatie. Op het haven- en industrieterrein van Port of Moerdijk zijn 400 bedrijven gevestigd. Er is enorm veel bedrijvigheid en er zitten parels tussen die fantastische producten of diensten leveren. Het team van Contentvorm heeft accountmanager Raoul  van Port of Moerdijk getraind in het maken van kwalitatieve vlogs met zijn eigen telefoon.  

In de PortStories neemt accountmanager Raoul de doelgroep steeds mee tijdens zijn bedrijfsbezoeken. Dit doet hij heel erg goed! Zo goed zelfs dat de beelden ruw bij ons worden aangeleverd en door een team van videojournalisten wordt verwerkt tot een korte reportage. De reportages worden via de social media breed gedeeld en aan de statistieken kunnen we aflezen dat ze ook erg worden gewaardeerd. 

Het is ook voor ons ook iedere keer weer erg leuk om aan deze opdracht te werken, in de korte compilatievideo boven deze tekst zie je waarom!

PortStories op YouTube van Port of Moerdijk:

Raoul van Hijfte
Raoul van HijfteAccountmanager Havenbedrijf
Lees verder
Door middel van de videotraining van Contentvorm leer je op korte termijn de basis om goede en mooie beelden te maken. Alles wordt op een informele en begrijpelijke manier uitgelegd en gelijk in de praktijk toegepast. Super!