Een bewogen jaar in vogelvlucht

Ondersteuning als er veel te vertellen is.

Video afspelen

Communicatie en PR

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van communicatie en Public Relations (PR) zorgen we voor een ijzersterke strategie in combinatie met een aantrekkelijke presentatie.

Op welke manier deel je successen in tijden van een wereldwijde crisis? 

Port of Moerdijk heeft in het jaar 2021 mooie groei doorgemaakt. In tijden van crisis is het nog belangrijker om het sentiment van je doelgroepen niet uit het oog te verliezen. De versterkte positionering van Port of Moerdijk in de Vlaams Nederlandse Delta hebben we aan de hand van een duidelijke strategie en passende content vastgelegd en gedeeld met het publiek.

 

Filmploeg Contentvorm aan het werk.
Ferdinand van den Oever
Ferdinand van den OeverDirecteur Port of Moerdijk
Lees verder
Contentvorm is voor ons dé partner om ons te ondersteunen bij het professioneel en op een interactieve manier via social media te presenteren. Na samen de strategie te hebben bepaald is Manouk in staat dit op tactisch en operationeel niveau te vertalen tot heldere communicatie doelen. Ze houdt daarbij de volle breedte van ons stakeholder veld in de gaten en kiest voor iedere doelgroep het meest geëigende kanaal en boodschap. Havenbedrijf Moerdijk is trots op de resultaten en blij met de geweldige samenwerking!