Over ons

 Communicatie- en mediabureau

Content met content die werkt

Dat is waar wij elke dag samen, voor onze klanten naar streven.
We zijn er om organisaties van begin tot eind te ondersteunen. Zonder poespas, mét een uitgebreid netwerk dat weet van aanpakken.

Ons team staat klaar om jou als klant te ontzorgen met impactvolle communicatie. Onze experts zijn strategisch, tactisch en operationeel sterk. Nuchter, zorgzaam en met een goeie grap op zijn tijd. Denkers, bouwers en makers met een passie voor content, in elke denkbare vorm. Zolang jij maar content bent met het resultaat.

Wil je meer weten?

Lees dan verder op deze site, of neem contact met ons op. 

We verwelkomen je graag!

Video afspelen

Wie zijn wij

Contentvorm is opgericht en wordt geleid door Manouk van der Vorm. Samen met een team van communicatie-, content en mediaspecialisten regisseren we diverse communicatie- en social media vraagstukken voor onze klanten. 

 

Bij Contentvorm werken we met een eersteklas netwerk van contentmakers. Onze journalistieke ervaring helpt onze klanten om snel tot de kern te komen. Omdat we gewend zijn om multimediaal te werken bieden we een geïntegreerde aanpak en zijn wij voor veel van onze klanten dé communicatiepartner die meedenkt in de communicatie en (social) mediastrategie en meewerkt in de uitvoering. 

Wat onze klanten zeggen

Ferdinand van den Oever
Ferdinand van den OeverDirecteur Port of Moerdijk
Lees verder
Contentvorm is voor ons dé partner om ons te ondersteunen bij het professioneel en op een interactieve manier via social media te presenteren. Na samen de strategie te hebben bepaald is Manouk in staat dit op tactisch en operationeel niveau te vertalen tot heldere communicatie doelen. Ze houdt daarbij de volle breedte van ons stakeholder veld in de gaten en kiest voor iedere doelgroep het meest geëigende kanaal en boodschap. Havenbedrijf Moerdijk is trots op de resultaten en blij met de geweldige samenwerking!
Maartje Zijlmans
Maartje ZijlmansCommunicatiemanager DTV Consultants
Lees verder
Als je met een content-prof wilt samenwerken, moet je bij Manouk en haar team zijn. Ze weet een complexe vraag om te draaien naar een eenvoudige boodschap. Of het nu voor beeld of tekst is. En ook nog eens heel leuk samenwerken!
Ilona de Bok
Ilona de Bok LENOVO
Lees verder
Contentvorm begreep precies wat mijn wens was en wist al bij een eerste oplevering van onze brand video me aangenaam te verrassen. Ze schakelen snel, luisteren goed naar feedback en denken mee.
Johan Groeneveld
Johan GroeneveldAlgemeen Nederlands Persbureau
Lees verder
Voor een nieuwe redactie heeft Contentvorm een aantal journalisten opgeleid in het maken van video's met mobiel. In deze speciaal voor het ANP ontwikkelde cursus hebben we journalisten in één dag kennis laten maken met mobile journalism. Met resultaat! Na deze dag stond onze nieuwe redactie direct klaar om aan de slag te gaan.
Jeroen Baardemans
Jeroen BaardemansKOROKI Communications
Lees verder
Voor allerlei soorten content die onze klanten nodig hebben, schakelen we bij voorkeur Contentvorm in. Snel schakelen, goed luisteren naar wat er verwacht wordt (en doorvragen als dat niet duidelijk is) en -belangrijkst-: Goede kwaliteit!
Wendy Herijgers
Wendy HerijgersTeamleidinggevende IC
Lees verder
Tijdens de COVID periode zijn we regelmatig geïnterviewd door journalisten. Dit was nieuw voor me. Tijdens de mediatraining hebben we geleerd hoe we hiermee om moesten gaan en wat de meest effectieve manier was om mijn boodschap over te brengen. Dit zorgde niet alleen voor meer zelfvertrouwen voor de camera. Maar zeker ook voor een betere boodschap in de media.
Fred van Duijvenbode
Fred van DuijvenbodeRotterdam Topsport
Lees verder
Contentvorm heeft verschillende video- en PR-campagnes voor Rotterdam Topsport ontwikkeld. Naast het feit dat we lekker schakelen ben ik iedere keer erg blij met de content die wordt opgeleverd en de resultaten die we ermee boeken.
Dewi de Brouwer - van Hoof
Dewi de Brouwer - van HoofMsc Fontys
Lees verder
Als Afstudeercoördinator van de HBO opleiding Communicatie (Fontys Economische Hogeschool Tilburg) ben ik altijd blij met externe deskundigen die strategische plannen goed kunnen toetsen met theorie en praktijk. Manouk doet dat al jaren, effectief en met veel enthousiasme.
Raoul van Hijfte
Raoul van HijfteHavenbedrijf
Lees verder
Door middel van de videotraining van Contentvorm leer je op korte termijn de basis om goede en mooie beelden te maken. Alles wordt op een informele en begrijpelijke manier uitgelegd en gelijk in de praktijk toegepast. Super!
Ingrid van Doorn
Ingrid van DoornGemeente Breda
Lees verder
Na een training van Contentvorm heb ik alles wat ik nodig heb om professionele video’s te maken en te bewerken. Ik had geen ervaring maar kan nu met eenvoudige tools en bewerkingstrucs zelfstandig pakkende video’s maken. Na de training ben ik dan ook meteen enthousiast aan de slag gegaan met alle nieuwe kennis. Zeer tevreden met de inspirerende en praktische videotraining van Manouk.
Maarten van den Bemd
Maarten van den BemdAmphia
Lees verder
Na de mediatraining weet ik beter wat media nodig hebben, hoe ze te werk gaan, welke vragen ze stellen en hoe ik hier het beste op kan antwoorden. Ik heb me nooit ‘onveilig’ gevoeld tijdens de gehouden interviews omdat Manouk daarbij aanwezig was als back-up. Dit geeft een zeer goed gevoel.
Vorige
Volgende