Alle stakeholders aan boord?

Omwonenden, medewerkers en bedrijven kregen een unieke kijk achter de schermen. 

Een totale contentstrategie

Een open dag organiseren is één, ervoor zorgen dat het de eerdere edities overtreft is iets anders! Natuurlijk is het programma ontzettend belangrijk. Wat laat je zien? Wat kunnen mensen verwachten?

Maar hoe zorg je ervoor dat mensen weten wat ze kunnen verwachten?
En dat ze langskomen? Inderdaad met communicatie! 

Contentvorm heeft Port of Moerdijk ondersteund in de communicatie voor, tijdens en na de open dag.

Social media campagne
In de aanloop naar de open dag hebben we de bezoekers en deelnemende bedrijven geïnformeerd en gemotiveerd middels reguliere en branded content. In totaal hebben we in 3 maanden meer dan 142 posts gemaakt voor alle social media kanalen van Port of Moerdijk en bereikten we daarmee 325.311 mensen. 

Blijf zichtbaar
Op de dag van het event is het natuurlijk ook leuk om je volgers te voorzien van interessante content. Omdat wij met ervaren contentmakers werken hebben we live verslag gedaan van de toffe activiteiten. Dat levert weer extra veel engagement op! Tijdens de open dag hebben we ook de aftermovie geproduceerd. Die kan je hierboven bekijken! 

Bedrijfsvideo laten maken Breda
Christ-Jan van Dongen
Christ-Jan van DongenCommunicatie- en marketingadviseur
Lees verder
Die video zegt het helemaal: Contentvorm leeft zich zo in dat ze snappen waar het om draait. Niet alleen ‘after’ maar juist ook vooraf en gedurende het proces staan ze aan en open voor alle input. Niet simpel weg communicatie produceren, maar samen creëren. Heel content!