Interim communicatieadviseur

Heeft jouw bedrijf behoefte aan een interim communicatieadviseur?
Hebben jullie geen communicatieafdeling of wil je een tijdelijke communicatiefunctie
opvullen in verband met ziekte, zwangerschap of een andere reden van onderbezetting?

Wij zorgen dat jouw communicatie tijdelijk of voor onbepaalde tijd opgevangen wordt.
Zowel op strategisch als operationeel gebied.

Wat is de meerwaarde voor jou?

Als interim communicatieadviseur vinden we het belangrijk om naar het totaalplaatje te kijken. We starten met jouw doelstelling. Op basis hiervan gaan we voor je aan de slag. Bij contentvorm werken we zowel strategisch als operationeel sterk. Dit zorgt ervoor dat we plannen kunnen maken, en die ook voor je kunnen uitvoeren. Kortom: wij zijn er om de klus te klaren en de organisatie te ontzorgen.

 

Contentvorm is jouw interim communicatieadviseur

Voor diverse klanten vervullen we de rol als interim communicatieadviseur. Wij zijn de frisse blik van buiten, de communicatiemedewerker buiten het kantoor of de extra kracht die wordt ingezet in drukke perioden of ter vervanging van een collega.

We ontwikkelen een unieke communicatiestrategie, werken communicatieplannen uit, maken nieuwsbrieven op, leveren artikelen aan, organiseren bijeenkomsten, fotoshoots of plannen alle socials in. Contentvorm heeft jarenlange ervaring en is jouw interim communicatieadviseur.

Ben je nieuwsgierig hoe dit in de praktijk werkt? We werken met veel plezier voor MidZuid. We hebben hen mogen ondersteunen in de gehele communicatie. Bekijk alle projecten om andere succesverhalen te lezen en voor welke klanten wij al hebben mogen werken.

 

Klantreviews

Hieronder lees je de ervaringen van onze klanten die ons als interim communicatieadviseur hebben ingeschakeld:

Ferdinand van den Oever
Ferdinand van den OeverDirecteur Port of Moerdijk
Lees verder
Contentvorm is voor ons dé partner om ons te ondersteunen bij het professioneel en op een interactieve manier via social media te presenteren. Na samen de strategie te hebben bepaald is Manouk in staat dit op tactisch en operationeel niveau te vertalen tot heldere communicatie doelen. Ze houdt daarbij de volle breedte van ons stakeholder veld in de gaten en kiest voor iedere doelgroep het meest geëigende kanaal en boodschap. Havenbedrijf Moerdijk is trots op de resultaten en blij met de geweldige samenwerking!
Fred van Duijvenbode
Fred van DuijvenbodeRotterdam Topsport
Lees verder
Contentvorm heeft verschillende video- en PR-campagnes voor Rotterdam Topsport ontwikkeld. Naast het feit dat we lekker schakelen ben ik iedere keer erg blij met de content die wordt opgeleverd en de resultaten die we ermee boeken.
Jeroen Baardemans
Jeroen BaardemansKOROKI Communications
Lees verder
Voor allerlei soorten content die onze klanten nodig hebben, schakelen we bij voorkeur Contentvorm in. Snel schakelen, goed luisteren naar wat er verwacht wordt (en doorvragen als dat niet duidelijk is) en -belangrijkst-: Goede kwaliteit!
Ilona de Bok
Ilona de Bok LENOVO
Lees verder
Contentvorm begreep precies wat mijn wens was en wist me al bij een eerste oplevering aangenaam te verrassen. Ze schakelen snel, luisteren goed naar feedback en denken mee.
Vorige
Volgende

Contact

Wij zijn klaar om samen met jou de strategieën, concepten en campagnes van jouw bedrijf te bespreken en naar een hoger niveau te tillen. Wil je meer informatie over wat wij als interim communicatieadviseur voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op. We zijn telefonisch bereikbaar op +31 6 512 46 159 en per mail via info@contentvorm.nl.