Creatie

Scoren met content

Contentcreatie

Jouw doelgroep is verwend als het gaat om content. Mensen worden overspoeld met artikelen, foto’s, video’s, animaties, podcasts en infographics. Opvallen móet. Goede content is meer dan inhoudelijk sterk. Goede content raakt en zet mensen aan tot actie. Welke content we inzetten en hoe we dat gaan doen bepalen we samen. Iedere vorm kent zijn eigen kenmerken en karakteristieken, maar wij weten wat werkt. 

Contentvorm helpt van het bedenken van het concept tot en met de uitvoering om de bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

Video afspelen
Video afspelen

Video

Bij Contentvorm zijn wij gespecialiseerd in de productie van diverse videoformats.

Zoek je een partner die gewend is 30 nieuwsvideo’s per dag en ruim 500 bedrijfsfilms per jaar te produceren. Dan ben je bij Contentvorm aan het juiste adres.

Op basis van jouw wensen en behoeften gaan we bepalen wat we gaan maken en hoe we het vorm gaan geven.

Tekst

Met krachtige teksten draagt Contentvorm bij aan het succes van de organisatie. Een goede tekst schrijven is een vak apart. De teksten van Contentvorm onderscheiden zich in kwaliteit. Onze teksten zijn effectief, correct en duidelijk. Een heldere boodschap die binnenkomt en blijft hangen. 

Contentvorm is ijzersterk in journalistieke producties. 
Zoek je een partner die persberichten schrijft die door redacties worden gelezen en worden gebruikt? Dan ben je hier aan het goede adres.

Podcast en voice-over

Contentvorm ontwikkelt en produceert podcasts en
voice-overs. Hoe zorg je ervoor dat het écht ergens over gaat, goed klinkt en dat mensen naar jouw boodschap gaan luisteren? 

Om te weten wat jouw doelgroep wil horen moeten er een aantal inhoudelijke keuzes worden gemaakt. Weet je wat je wil vertellen? Mooi! Dan is de vorm van het verhaal van belang. Bij Contentvorm weten we hoe je een prikkelend verhaal vertelt en ondersteunen we onze klanten met het bedenken van formats en het kiezen van het juiste geluid. 

Fotografie

Bij Contentvorm willen we onze klanten iedere keer weer de perfecte foto leveren. Dankzij onze jarenlange ervaring, een uitgebreid netwerk van prijswinnende topfotografen en grote betrokkenheid bij onze klanten slagen wij erin om onze klanten steeds te verrassen met mooie beelden. 

Infographic

Een infographic is een efficiënte manier om een complexe boodschap op een heldere manier over te brengen. Voor een goede infographic moet het onderwerp stevig door de mangel. Er moet worden gefilterd en gerangschikt totdat er een logisch, helder en interessant verhaal op de tafel ligt, voor een doelgroep die niet van de hoed en de rand weet. Met een mooi plaatje alleen ben je er dus niet! Je hebt een goede verhalenverteller nodig. 

Animatie

Animaties zijn er in vele soorten en maten. Nieuwe stijlen en vormen ontstaan elke dag. Omdat we bij Contentvorm met een groot netwerk van content creators werken kunnen we iedere gewenste animatie leveren. 

Het kiezen van de stijl is telkens de juiste balans te vinden tussen welke informatie je wil tonen en de visualisatie hiervan. Wij adviseren graag over het meest geschikte type animatie om de boodschap aan de doelgroep over te brengen. 

Het proces van creatie

Wij ontwikkelen communicatie die raakt. Je wilt dat je communicatie de juiste lading heeft, door de juiste mensen gezien wordt en misschien zelfs opgepikt wordt door pers. 

Komen de vragen hiernaast je bekend voor? Misschien een goed idee om eens samen met ons te kijken hoe je je contentcreatie kan optimaliseren en resultaten kan boeken.

Het eerste wat we doen als we content creëren is het bepalen van een doel. Wat wil je bereiken met je content? Wil je de naamsbekendheid van je merk vergroten? Of mensen overtuigen je winkel of website te bezoeken? Of juist een evenement promoten? Samen kijken wij naar de doelstelling die het beste bij jouw visie past.

Het is belangrijk om stil te staan bij wat je met je doelgroep wilt delen. Wat vindt jouw doelgroep belangrijk? Welke content spreekt aan? Wij weten welke content bij jouw doelgroep aansluit. Samen bepalen we welk type content we inzetten en hoe we dat gaan doen.

We hebben een duidelijk beeld nodig van wie jouw doelgroep is. Ken jij jouw doelgroep door en door? Tof! Twijfel je zelf nog wie precies jouw doelgroep is? Dan ligt daar onze eerste focus op. Wij weten waar en hoe we jouw doelgroep kunnen bereiken.  

Dit hangt af van de eerder gekozen doelstelling. Succes is er in vele soorten en maten. Wij halen alles uit de kast om jouw content zo succesvol mogelijk te maken en jouw doelstellingen te bereiken.