Content creatie bureau

Als jij op zoek bent naar een origineel en kwalitatief content creatie bureau, dan zit je bij Contentvorm goed. Goede content is cruciaal in de huidige marketingwereld. Wij weten dat als geen ander. Mensen worden dagelijks overspoeld met talloze vormen van content. Opvallen is een must. Maar hoe doe je dat dan? Wij hebben hier ruime ervaring in en nemen je hier graag in mee! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Waarom is content creatie zo belangrijk?

Goede content is voor vele stappen in het klantwervingsproces belangrijk. Denk hierbij aan de eerste introductie van jouw bedrijf. Je wilt een goede eerste indruk achterlaten bij de mensen die jouw bedrijf nog niet kennen. De juiste content is hierbij essentieel. Maar je kan ook denken aan merkbekendheid. Mensen moeten je bedrijf herkennen en je wilt top-of-mind zijn op het moment dat zij jouw product of dienst nodig hebben. Ook dit doe je door content op de juiste manier in te zetten. 

Contentvorm is hét content creatie bureau dat jou kan helpen

Bij Contentvorm hebben we de juiste ervaring als het gaat om content creatie. Bij Contentvorm zijn we gewend om honderden content producties per maand te maken. Daarbij focussen we niet alleen op jouw korte termijn doelen, maar vinden we juist het complete plaatje belangrijk. We werken altijd met een heldere communicatiestrategie. Hierbij kijken we naar het verhaal dat jij over wilt brengen, de doelgroep die je wilt bereiken en daarbij passende content en kanalen. 

Onze manier van werken

Wij werken graag nauw samen met onze klanten. We luisteren goed naar jullie wensen en doelen. Samen bedenken we het verhaal dat we gaan overbrengen en welke doelgroep we willen aanspreken. Op basis van deze gesprekken werken we een concept uit. Dit vormt de basis van de verdere werkzaamheden, waarbij het volledige concept tot leven komt. 

Klantreviews

Hieronder lees je enkele ervaringen van klanten die ons als content creatie bureau hebben ingeschakeld:

Ferdinand van den Oever
Ferdinand van den OeverDirecteur Port of Moerdijk
Lees verder
Contentvorm is voor ons dé partner om ons te ondersteunen bij het professioneel en op een interactieve manier via social media te presenteren. Na samen de strategie te hebben bepaald is Manouk in staat dit op tactisch en operationeel niveau te vertalen tot heldere communicatie doelen. Ze houdt daarbij de volle breedte van ons stakeholder veld in de gaten en kiest voor iedere doelgroep het meest geëigende kanaal en boodschap. Havenbedrijf Moerdijk is trots op de resultaten en blij met de geweldige samenwerking!
Johan Groeneveld
Johan GroeneveldAlgemeen Nederlands Persbureau
Lees verder
Voor een nieuwe redactie heeft Contentvorm een aantal journalisten opgeleid in het maken van video's met mobiel. In deze speciaal voor het ANP ontwikkelde cursus hebben we journalisten in één dag kennis laten maken met mobile journalism. Met resultaat! Na deze dag stond onze nieuwe redactie direct klaar om aan de slag te gaan.
Wendy Herijgers
Wendy HerijgersTeamleidinggevende IC
Lees verder
Tijdens de COVID periode zijn we regelmatig geïnterviewd door journalisten. Dit was nieuw voor me. Tijdens de mediatraining hebben we geleerd hoe we hiermee om moesten gaan en wat de meest effectieve manier was om mijn boodschap over te brengen. Dit zorgde niet alleen voor meer zelfvertrouwen voor de camera. Maar zeker ook voor een betere boodschap in de media.
Dewi de Brouwer - van Hoof
Dewi de Brouwer - van HoofMsc Fontys
Lees verder
Als Afstudeercoördinator van de HBO opleiding Communicatie (Fontys Economische Hogeschool Tilburg) ben ik altijd blij met externe deskundigen die strategische plannen goed kunnen toetsen met theorie en praktijk. Manouk doet dat al jaren, effectief en met veel enthousiasme.
Fred van Duijvenbode
Fred van DuijvenbodeRotterdam Topsport
Lees verder
Contentvorm heeft verschillende video- en PR-campagnes voor Rotterdam Topsport ontwikkeld. Naast het feit dat we lekker schakelen ben ik iedere keer erg blij met de content die wordt opgeleverd en de resultaten die we ermee boeken.
Raoul van Hijfte
Raoul van HijfteHavenbedrijf
Lees verder
Door middel van de videotraining van Contentvorm leer je op korte termijn de basis om goede en mooie beelden te maken. Alles wordt op een informele en begrijpelijke manier uitgelegd en gelijk in de praktijk toegepast. Super!
Maarten van den Bemd
Maarten van den BemdAmphia
Lees verder
Na de mediatraining weet ik beter wat media nodig hebben, hoe ze te werk gaan, welke vragen ze stellen en hoe ik hier het beste op kan antwoorden. Ik heb me nooit ‘onveilig’ gevoeld tijdens de gehouden interviews omdat Manouk daarbij aanwezig was als back-up. Dit geeft een zeer goed gevoel.
Jeroen Baardemans
Jeroen BaardemansKOROKI Communications
Lees verder
Voor allerlei soorten content die onze klanten nodig hebben, schakelen we bij voorkeur Contentvorm in. Snel schakelen, goed luisteren naar wat er verwacht wordt (en doorvragen als dat niet duidelijk is) en -belangrijkst-: Goede kwaliteit!
Ingrid van Doorn
Ingrid van DoornGemeente Breda
Lees verder
Na een training van Contentvorm heb ik alles wat ik nodig heb om professionele video’s te maken en te bewerken. Ik had geen ervaring maar kan nu met eenvoudige tools en bewerkingstrucs zelfstandig pakkende video’s maken. Na de training ben ik dan ook meteen enthousiast aan de slag gegaan met alle nieuwe kennis. Zeer tevreden met de inspirerende en praktische videotraining van Manouk.
Ilona de Bok
Ilona de Bok LENOVO
Lees verder
Contentvorm begreep precies wat mijn wens was en wist al bij een eerste oplevering van onze brand video me aangenaam te verrassen. Ze schakelen snel, luisteren goed naar feedback en denken mee.
Vorige
Volgende

Contact

Wil jij ons inschakelen als content creatie bureau? Of heb je vragen over een mogelijke samenwerking?  Neem dan contact op. We zijn telefonisch bereikbaar op +31 6 512 46 159 en per mail via info@contentvorm.nl.

Bedrijfsvideo laten maken Breda