Infographics Concordix

De kern van de boodschap in één afbeelding.

Infographic laten maken

Een infographic is een efficiënte manier om een complexe boodschap op een heldere manier over te brengen. Voor een goede infographic moet het onderwerp stevig door de mangel. Er moet worden gefilterd en gerangschikt totdat er een logisch, helder en interessant verhaal op de tafel ligt, voor een doelgroep die niet van de hoed en de rand weet. 

Voor deze opdracht hebben we een onderzoeksrapport met 110 slides teruggebracht naar 1 infographic. Het doel was op een heldere overzichtelijke manier overbrengen hoe de studie is uitgevoerd, welke resultaten dit heeft opgeleverd en welke conclusies we aan de studie konden verbinden. 

Het resultaat: een helder verhaal wat we in diverse communicatie-uitingen in verschillende media hebben uitgezet. 

Met een mooi plaatje alleen ben je er dus niet! Je hebt een goede verhalenverteller nodig. Bij Contentvorm maken we infographics ter ondersteuning van:

Koen Jacobs
Koen JacobsGlobal Marketing Manager Concordix
Lees verder
Wat een feest om met Manouk te werken. Zij snapt het helemaal. Korte briefing was voldoende om aan de slag te kunnen. Flexibel en snel. Resultaat 2 impactvolle infographics waarin we marktonderzoeksdata op een goed absorbeerbare manier kunnen communiceren. En meteen geschikt voor diverse kanalen (on- en offline). Dank Manouk!