Hoe bereik je je doelgroep en maak je impact? Met advies van communicatie adviesbureau Contentvorm.

Zoveel verschillende media, zoveel verschillende doelgroepen, zo’n kleine concentratieboog. Hoe bereik je je doelgroep en maak je impact om je doelen te halen?

In onze moderne wereld, waar er zoveel verschillende media zijn en de concentratieboog van mensen steeds kleiner wordt, is het bereiken van je doelgroep en het maken van impact een nog grotere uitdaging geworden. Om succesvol te zijn in je communicatie-inspanningen, is het belangrijk om je communicatie juist in te richten.

Communicatiebureau Contentvorm helpt je bij het identificeren en begrijpen van je verschillende doelgroepen, zodat je gepersonaliseerde boodschappen en strategieën kunt ontwikkelen. We adviseren je over de mediakanalen die het meest geschikt zijn om je doelgroep te bereiken en helpen je bij het optimaliseren van je aanwezigheid op deze kanalen. Ook kunnen wij je ondersteunen bij het maken van boeiende en relevante content, waardoor je de aandacht van je doelgroep echt kunt trekken en impact kunt maken. Neem een kijkje op onze projecten pagina.

De impact van Contentvorm: reviews van bedrijven

Veel bedrijven hebben al ervaren hoe krachtig Contentvorm kan zijn als het gaat om het maken van impact in alle lagen van communicatie. Hieronder lees je enkele ervaringen van klanten die ons communicatiebureau in Breda hebben ingeschakeld. Lees meer reviews op onze website.

Ferdinand van den Oever
Ferdinand van den OeverDirecteur Port of Moerdijk
Lees verder
Contentvorm is voor ons dé partner om ons te ondersteunen bij het professioneel en op een interactieve manier via social media te presenteren. Na samen de strategie te hebben bepaald is Manouk in staat dit op tactisch en operationeel niveau te vertalen tot heldere communicatie doelen. Ze houdt daarbij de volle breedte van ons stakeholder veld in de gaten en kiest voor iedere doelgroep het meest geëigende kanaal en boodschap. Havenbedrijf Moerdijk is trots op de resultaten en blij met de geweldige samenwerking!
Johan Groeneveld
Johan GroeneveldAlgemeen Nederlands Persbureau
Lees verder
Voor een nieuwe redactie heeft Contentvorm een aantal journalisten opgeleid in het maken van video's met mobiel. In deze speciaal voor het ANP ontwikkelde cursus hebben we journalisten in één dag kennis laten maken met mobile journalism. Met resultaat! Na deze dag stond onze nieuwe redactie direct klaar om aan de slag te gaan.
Jeroen Baardemans
Jeroen BaardemansKOROKI Communications
Lees verder
Voor allerlei soorten content die onze klanten nodig hebben, schakelen we bij voorkeur Contentvorm in. Snel schakelen, goed luisteren naar wat er verwacht wordt (en doorvragen als dat niet duidelijk is) en -belangrijkst-: Goede kwaliteit!
Fred van Duijvenbode
Fred van DuijvenbodeRotterdam Topsport
Lees verder
Contentvorm heeft verschillende video- en PR-campagnes voor Rotterdam Topsport ontwikkeld. Naast het feit dat we lekker schakelen ben ik iedere keer erg blij met de content die wordt opgeleverd en de resultaten die we ermee boeken.
Ilona de Bok
Ilona de Bok LENOVO
Lees verder
Contentvorm begreep precies wat mijn wens was en wist al bij een eerste oplevering van onze brand video me aangenaam te verrassen. Ze schakelen snel, luisteren goed naar feedback en denken mee.
Vorige
Volgende

Vandaag al een stap verder zetten?

Wij kunnen niet wachten tot we samen met jou de gaafste strategieën, concepten en campagnes tot leven kunnen brengen. Meer informatie over wat ons communicatiebureau uit Breda voor jou kan betekenen? Neem dan contact op. We zijn telefonisch bereikbaar op +31 6 512 46 159 en per mail via info@contentvorm.nl

Filmploeg Contentvorm aan het werk.