Communicatie ondersteuning

Behoefte aan communicatie ondersteuning? Heb je geen communicatieafdeling of wil je een tijdelijke communicatiefunctie opvullen in verband met ziekte, zwangerschap of een andere reden van onderbezetting? Wij zorgen voor de juiste communicatie ondersteuning. Tijdelijk of voor onbepaalde tijd. Zowel op strategisch als operationeel gebied.

Wat levert goede communicatie op voor je bedrijf?

In het algemeen is goede communicatie een belangrijke investering voor bedrijven, omdat het de interne en externe samenwerking verbetert, besluitvorming versnelt, het merkimago en de productiviteit versterkt en de motivatie en moraal van medewerkers verhoogt. Met Contentvorm haal je de juiste communicatie ondersteuning binnen om je bedrijf te laten groeien, zowel intern als extern.

Contentvorm is jouw partner voor communicatie ondersteuning

Wij leveren regelmatig mooie communicatieprojecten op, maar hebben ook samenwerkingen gehad waarin we voor diverse klanten de rol als interim communicatieadviseur hebben vervuld. Wij zijn de frisse blik van buiten en bewegen ons soepel binnen je organisatie als (tijdelijke) collega. Contentvorm heeft jarenlange ervaring en is jouw expert op het gebied van communicatie.

Nieuwsgierig hoe dit in de praktijk werkt? We werken bijvoorbeeld met veel plezier voor sociaal werkbedrijf MidZuid, die we mogen ondersteunen in de gehele communicatie. Ben je benieuwd met welke vormen van communicatie wij jou kunnen ontzorgen? Neem dan een kijkje op de projecten pagina.

Wat onze klanten zeggen

Hieronder lees je enkele ervaringen van klanten die ons communicatiebureau in Breda hebben ingeschakeld:

Ferdinand van den Oever
Ferdinand van den OeverDirecteur Port of Moerdijk
Lees verder
Contentvorm is voor ons dé partner om ons te ondersteunen bij het professioneel en op een interactieve manier via social media te presenteren. Na samen de strategie te hebben bepaald is Manouk in staat dit op tactisch en operationeel niveau te vertalen tot heldere communicatie doelen. Ze houdt daarbij de volle breedte van ons stakeholder veld in de gaten en kiest voor iedere doelgroep het meest geëigende kanaal en boodschap. Havenbedrijf Moerdijk is trots op de resultaten en blij met de geweldige samenwerking!
Johan Groeneveld
Johan GroeneveldAlgemeen Nederlands Persbureau
Lees verder
Voor een nieuwe redactie heeft Contentvorm een aantal journalisten opgeleid in het maken van video's met mobiel. In deze speciaal voor het ANP ontwikkelde cursus hebben we journalisten in één dag kennis laten maken met mobile journalism. Met resultaat! Na deze dag stond onze nieuwe redactie direct klaar om aan de slag te gaan.
Wendy Herijgers
Wendy HerijgersTeamleidinggevende IC
Lees verder
Tijdens de COVID periode zijn we regelmatig geïnterviewd door journalisten. Dit was nieuw voor me. Tijdens de mediatraining hebben we geleerd hoe we hiermee om moesten gaan en wat de meest effectieve manier was om mijn boodschap over te brengen. Dit zorgde niet alleen voor meer zelfvertrouwen voor de camera. Maar zeker ook voor een betere boodschap in de media.
Dewi de Brouwer - van Hoof
Dewi de Brouwer - van HoofMsc Fontys
Lees verder
Als Afstudeercoördinator van de HBO opleiding Communicatie (Fontys Economische Hogeschool Tilburg) ben ik altijd blij met externe deskundigen die strategische plannen goed kunnen toetsen met theorie en praktijk. Manouk doet dat al jaren, effectief en met veel enthousiasme.
Fred van Duijvenbode
Fred van DuijvenbodeRotterdam Topsport
Lees verder
Contentvorm heeft verschillende video- en PR-campagnes voor Rotterdam Topsport ontwikkeld. Naast het feit dat we lekker schakelen ben ik iedere keer erg blij met de content die wordt opgeleverd en de resultaten die we ermee boeken.
Raoul van Hijfte
Raoul van HijfteHavenbedrijf
Lees verder
Door middel van de videotraining van Contentvorm leer je op korte termijn de basis om goede en mooie beelden te maken. Alles wordt op een informele en begrijpelijke manier uitgelegd en gelijk in de praktijk toegepast. Super!
Maarten van den Bemd
Maarten van den BemdAmphia
Lees verder
Na de mediatraining weet ik beter wat media nodig hebben, hoe ze te werk gaan, welke vragen ze stellen en hoe ik hier het beste op kan antwoorden. Ik heb me nooit ‘onveilig’ gevoeld tijdens de gehouden interviews omdat Manouk daarbij aanwezig was als back-up. Dit geeft een zeer goed gevoel.
Jeroen Baardemans
Jeroen BaardemansKOROKI Communications
Lees verder
Voor allerlei soorten content die onze klanten nodig hebben, schakelen we bij voorkeur Contentvorm in. Snel schakelen, goed luisteren naar wat er verwacht wordt (en doorvragen als dat niet duidelijk is) en -belangrijkst-: Goede kwaliteit!
Ingrid van Doorn
Ingrid van DoornGemeente Breda
Lees verder
Na een training van Contentvorm heb ik alles wat ik nodig heb om professionele video’s te maken en te bewerken. Ik had geen ervaring maar kan nu met eenvoudige tools en bewerkingstrucs zelfstandig pakkende video’s maken. Na de training ben ik dan ook meteen enthousiast aan de slag gegaan met alle nieuwe kennis. Zeer tevreden met de inspirerende en praktische videotraining van Manouk.
Ilona de Bok
Ilona de Bok LENOVO
Lees verder
Contentvorm begreep precies wat mijn wens was en wist al bij een eerste oplevering van onze brand video me aangenaam te verrassen. Ze schakelen snel, luisteren goed naar feedback en denken mee.
Vorige
Volgende

Contact

Wij kunnen niet wachten tot we samen met jou de gaafste strategieën, concepten en campagnes tot leven kunnen brengen. Meer informatie over wat ons communicatiebureau uit Breda voor jou kan betekenen? Neem dan contact op. We zijn telefonisch bereikbaar op +31 6 512 46 159 en per mail via info@contentvorm.nl

Bedrijfsvideo laten maken Breda