CM.com is de ruggengraat van de Grand Prix

Het herkennen van een interessant en journalistiek verhaal is onze specialiteit.

Wij weten wat journalisten willen

In tegenstelling tot ‘branded content’ die gefinancierd is door een adverteerder. Kan je met ‘free publicity’  aandacht verwerven in offline en online media doordat journalisten vrijwillig en positief communiceren over jouw merk. Dát wil je natuurlijk!

Wat voor jou als bedrijf heel gewoon is -je doet immers je werk- hoeft helemaal niet zo gewoon te zijn. Zo ook de dienstverlening van CM.com tijdens de Dutch Grand Prix in Zandvoort. Het is een wereldprestatie. Om dat duidelijk te maken heeft Contentvorm de media opgezocht.

CM.com zorgt voor alle communicatie tussen de bezoekers en de organisatie van het evenement. Door de inzet van de nieuwste technische innovaties kunnen alle ruim 300.000 bezoekers zorgeloos genieten van de Formule 1 op het CM.com Circuit.

Het is dus niet alleen Max Verstappen die zorgt voor een fenomenale fanbeleving. Het is zeker ook de techniek van CM.com die daaraan bijdraagt. 

De juiste toon en invalshoek
Veel circuits komen naar Zandvoort om te zien hoe ze ook zoiets neer kunnen zetten. Om breder naar buiten te brengen hoe CM.com dit doet hebben we ook journalisten uitgenodigd om te komen kijken. Techniek en de toepassingen van de techniek moet je namelijk zien en ervaren om goed te kunnen begrijpen welke impact het heeft. 

Kaartverkoop, het scannen van de QR-code bij de ingang, contact via een chatbot of WhatsApp, informatie opzoeken via de F1 App en het bestellen en betalen van drankjes op locatie. Alles gebeurt met de software van CM.com. De software zorgt ervoor dat racefans gemakkelijk informatie krijgen en vlot geholpen worden bij de ingang of bij het bestellen van een drankje. De organisatie van de Grand Prix heeft via de software inzicht. Inzicht in waar de bezoekers zijn, welke vragen worden besteld en waar de bar eventueel moet worden aangevuld. Kortom: met CM.com kun je een heel mooi achtergrondverhaal maken over de organisatie van de Grand Prix en dat heeft het Algemeen Dagblad dan ook gedaan. 

Het resultaat
Een paginagroot artikel op pagina 3 in de zaterdagkrant tijdens het raceweekend. Een achtergrondverhaal waarin ook door de journaliste wordt geconcludeerd dat CM.com de ruggengraat van de Grand Prix is.

Het artikel kun je hier online teruglezen op AD.nl (premium).