Bedrijfsvideo laten maken in Breda

Een bedrijfsvideo laten maken in Breda? Wij helpen je graag. Contentvorm is een communicatie- en mediabureau. We zijn specialist in het maken van content en het overbrengen van een sterke boodschap. Neem vandaag nog contact op om de vele mogelijkheden te bespreken.

Waarom een bedrijfsvideo laten maken bij Contentvorm?

Bij Contentvorm zijn we gespecialiseerd in de productie van diverse videoformats. Hierin hebben we veel ervaring. We zijn gewend honderden producties per jaar te maken voor verschillende doeleinden. Wij zijn een partner die bedenkt wat we gaan doen, die het voor je regelt en de bedrijfsvideo via diverse mediakanalen naar jouw doelgroep kan sturen. Bekijk de bedrijfsvideo die we voor Yield Computer gemaakt hebben. Wij zijn de perfecte partner om jouw video te laten maken in Breda.

 

De voordelen van een bedrijfsvideo

Er zijn vele voordelen aan het laten maken van een bedrijfsvideo. Hieronder zijn er een aantal opgesomd:

  • Je laat jouw potentiële klanten duidelijk zien wat je doet.
  • Je onderscheidt jezelf van concurrenten.
  • Video’s trekken de aandacht en spreken veel meer aan dan tekst.
  • Google beloont het gebruik van video’s. Websites die een video hebben, komen hoger in de zoekresultaten. Zo krijg je meer verkeer naar je website.
  • Video’s zorgen voor betere content op social media.
  • Bedrijfsvideo’s zijn een duurzame investering, ze gaan namelijk jaren mee.
  • Video’s stralen autoriteit uit. Mensen vertrouwen een bedrijf sneller als deze content van kwaliteit gebruiken. Bedrijfsvideo’s vallen hier natuurlijk ook onder.

 

Het traject

Als je een bedrijfsvideo in Breda wilt laten maken door Contentvorm volgen we het onderstaande traject.

Stap 1: Pre-productie

Voordat we gaan filmen starten we met de inhoud en het concept. Wat is het doel? Wie is de doelgroep? Wat willen we vertellen? Daarna bepalen we welk concept hier het beste bij aansluit. Vervolgens werken we het script uit zodat jij vooraf weet welke film we gaan opleveren.

Stap 2: Productiefase

Deze fase bestaat uit opnames met cameraman, regisseur en journalist. Afhankelijk van het project stellen we een crew samen. Per project verschilt het uit hoeveel mensen deze crew bestaat.

Stap 3: Post productie

De laatste fase bestaat uit de editing en oplevering van de video in diverse videoformaten.

 

Contact

Een bedrijfsvideo in Breda laat je maken door Contentvorm. Wil je meer informatie over de mogelijkheden of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Je kunt ons bereiken via WhatsApp, bellen op +31 6 512 46 159 of mailen naar info@contentvorm.nl. Natuurlijk kan je ook gelijk een offerte aanvragen. Wij helpen je graag.

Bedrijfsvideo laten maken Breda